Livescener

För markören på valfri kommun i rullmenyn ovan och se vilka livescener som finns i respektive kommun. Klicka på livescenens namn för att få mer information.

Vi definierar en livescen som ett ställe som återkommande anordnar spelningar för livemusik eller en scen som är utformad för musikuppträdanden. Här har vi valt att inte inkludera festivitetslokaler eller sportarenor som även kan användas för arrangemang såsom livespelningar (så kallade multiarenor).

Informationen som står om varje livescen varierar. Ibland innehåller den endast en kort beskrivning med kontaktuppgifter. Informationen kan också vara mer ingående och ta upp fakta som artister brukar vilja veta innan de ska uppträda, exempelvis vilken ljudutrustning som finns på plats, scenstorlek, kapacitet, parkeringsmöjligheter etc..

Finns ditt ställe inte med på denna sida eller vill du att informationen ska ändras/kompletteras? Fyll då i svarsformuläret som hittas under rubriken ”Anmäl er här” i menyn ovan  så ser vi till att informationen läggs upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *